λογότυπο,εικόνα για σύνδεση με την αρχική σελίδα

ΜΑΡΓΕΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ-ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Βιογραφία

εικόνα βιογραφικού Ο Μαργετούλης Νικ. Βασίλειος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1981. Αποφοίτησε το 2004 από το 1ο Τ.Ε.Ε Ρέντη ως βοηθός φυσικοθεραπευτή. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Πάτρας στις σχόλες Υγείας και Πρόνοιας στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Από το 2004 εξασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή εργαζόμενος σε κέντρα αποκατάστασης, αθλητικά κέντρα, φυσικοθεραπευτήρια, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ( Μ.Φ.Η ), καθώς και μέχρι σήμερα αναλαμβάνει την αποκατάσταση ασθενών στο σπίτι.

Από το Φεβρουάριο του 2008 έως το Μάρτιο του 2009 πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο «Πολυκλινική Αθηνών», απασχολούμενος κυρίως σε νευρολογικά, ορθοπεδικά και καρδιοαναπνευστικά περιστατικά. Όλες οι κλινικές ασκήσεις βαθμολογήθηκαν με 10 (Άριστα). Η μελέτη και ο προγραμματισμός των θεραπειών, η σωστή εφαρμογή των φυσικών μέσων, καθώς και η ενημέρωση και η εφαρμογή στις γενικές αρχές εργονομίας και στην προληπτική φυσικοθεραπεία είναι ενδεικτικά μερικές από τις τεχνικές δεξιότητες και ικανότητες που απέκτησε μέσα από την περαιτέρω εθελοντική του απασχόληση.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και των επιστημονικών τμημάτων καρδιοαγγειακής και αναπνευστικής φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στην Μοναδα Εντατικής Θεραπείας ( Μ.Ε.Θ ) και Γηριατρικής.Είναι επίσης συμβεβλημένος φυσικοθεραπευτής του ΕΟΠΥΥ.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ